| Voluntariat

Celebrem Sant Jordi

Consulteu les activitats organitzades als nostres centres amb motiu de la Diada

18.04.2019

Dimarts arriba Sant Jordi, diada que any rere any és molt present als nostres centres. Aquest 2019 vendrem llibres i roses en diferents parades que són possibles gràcies als nostre voluntariat, al voluntariat de la Creu Roja i als residents de Palamós Gent Gran.

PALAMÓS GENT GRAN

Els residents de Palamós Gent Gran i els voluntaris de la Creu Roja han preparat roses i manualitats de producció pròpia aquestes darreres setmanes que vendran, de 9,30 a 13h, a una parada que s'instal·larà al mercat.

Els diners que es recaptin els destinaran, com cada any, a la compra de material per als seus tallers de manualitats que realitzen al llarg de tot l'any.

HOSPITAL DE PALAMÓS

El voluntariat de l'Hospital muntarà una parada, de 8,20 a 17h, on hi vendrà roses i llibres de 2a mà; les roses costaran 3 euros i els llibres 1 euro. Els beneficis que es treguin de la venda aniran a càrrec dels nostres projectes solidaris:

  • Pallassess hospitalàries
  • Intervencions assistides amb gossos
  • Musicoteràpia
  • Popets per els més menuts
  • Espais més amables
  • Cooperació internacional

Els llibres que s'hi vendran han estat recollits durant tota aquesta setmana entre els treballadors i les treballadores de l'entitat i el voluntariat, per tal de fomentar la seva reutilització, la sostenibilitat i donar-los una segona vida. Les roses han estat elaborades pels voluntaris i les voluntàries de l'Hospital. Per cada llibre que es vengui es regalarà un punt de llibre realitzat per alumnes de les escoles de Palamós.

Al matí els/les voluntaris/àries també repartiran roses d'elaboració pròpia entre les persones ingressades i personal que hi treballa.

Durant tot el dia als nens i nenes atesos al Servei d'urgències també se'ls regalarà un exemplar del llibre "El tresor del Pirata Ferric".

CENTRES D'ATENCIÓ PRIMÀRIA

Els nens i nenes que visitin els serveis d'atenció continuada o les consultes de pediatria dels diferents centres d'atenció primària també rebran un exemplar d'"El tresor del Pirata Ferric", un conte que s'emmarca dins la campanya "Per Sant Jordi, cap nen sense conte", que té per objectiu fomentar la lectura entre els més petits. Aquesta iniciativa té el suport de l'Associació Educativa i Formativa  TBClass de Les Franqueses del Vallès i és el tercer any que ens hi adherim.

Des de SSIBE volem agrair de nou i molt sincerament la tasca que tots aquest voluntaris i residents duen a terme any rere any.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ELS HOSPITALS DE PALAMÓS: 700 ANYS D’HISTÒRIA

Recordem també que divendres vinent 26 d’abril, a les 16.30h, tindrà lloc la presentació del llibre "Els hospitals de Palamós: 700 anys d'història" a la sala d'actes de l'Edifici Fleming (Carrer Hospital, 17-19. Palamós). Un acte obert a tothom, a càrrec de l'historiador Gabriel Martín i amb la presència de la Consellera de Salut, Alba Vergés.