Celebrem la Diada de Sant Jordi

Els diners recaptats es destinaran als nostres projectes solidaris

Sant Jordi ha tornat a estar als nostres centres un any més i gràcies a les vendes aconseguides pels voluntaris de l'Hospital així com voluntaris i residents de Palamós Gent Gran, s'ha aconseguit una recaptació de 865 euros, 345 dels quals es destinaran als nostres projectes solidaris, com les pallasses d'hospital, intervencions assistides amb gossos, musicoteràpia, popets per als més menuts, fer els espais sanitaris més amables i projectes de cooperació internacional.

A l'Hospital els voluntaris van instal·lar una parada al punt d'informació de la planta 0, i van posar a la venda a 1 euro llibres de segona mà que professionals i voluntaris van anar portant durant tota la setmana anterior. Per a cada llibre també hi havia un punt de llibre de regal fet per alumnes de les escoles de Palamós i que tradicionalment col·laboren amb aquesta celebració.

A la paradeta, a banda de llibres, també hi havia roses fetes artesanalment pels voluntaris que, a banda de posar-se a la venda, també les va regalar a tots els pacients ingressats. Se'n van vendre gairebé 100 a 3 euros. Bona acollida i bones vendes, que van ajudar a fer pujar la recaptació fins als 345 euros.

A Palamós Gent Gran els residents i el voluntariat de Creu Roja van instal·lar una paradeta a la mateixa residència. El temps no va acompanyar i finalment no es va poder fer l'activitat al mercat, com inicialment s'havia previst. A la parada es van anar venent els objectes que durant l'any van elaborant per tenir a punt per a aquesta data. La recaptació va ser de 520 euros, que un any més destinaran a la compra de material que es necessitetn per als tallers de manualitats.

I dins de la campanya "Per Sant Jordi, cap nen sense conte" vàrem regalar un exemplar del conte "El tresor del Pirata Ferric" als nens i nenes que visitaven els serveis d'atenció continuada i consultes de pediatria dels diferents CAP, així com el servei d'urgències de l'Hospital.  La campanya té per objectiu fomentar la lectura entre els més petits, i la iniciativa, a la qual ens hi hem adherit per tercer any, té el suport de l'Associació Educativa i Formativa TBClass de Les Franqueses del Vallès.

Volem agrair molt la gran tasca de totes les persones que contribueixen tant a l'èxit de la Diada de Sant Jordi, com al d'altres dates assenyalades que celebrem als nostres centres.

Galeria fotogràfica