Visita de la Consellera de Salut a l'Hospital de Palamós

Va conèixer el nostre model assistencial i va visitar les instal·lacions

El passat  dia 26 d'abril,  com ja vàrem anunciar, vam tenir la visita de la Consellera de Salut, l'honorable Alba Vergés.

La van acompanyar el President dels  Òrgans de Govern, Sr. Lluís Puig, el Gerent de la Regió Sanitària Girona, Sr. Miquel Carreras i el Gerent de SSIBE, Sr. Xavier Pérez.

Durant el matí va conèixer el nostre model assistencial amb els directius de l'entitat, va saludar als membres dels comitès d'empresa i posteriorment va fer una visita a les instal·lacions de l'edifici Fleming i de l'Hospital de Palamós.

Concretament, al Fleming va visitar els serveis de laboratori, rehabilitació, diàlisi i el CAP de Palamós. A l'Hospital va visitar la cinquena i quarta plantes d'hospitalització, la cambra hiperbàrica, el bloc obstètric, l'àrea de cirurgia major ambulatòria, la UCIM i urgències. La visita a les instal·lacions va finalitzar a la cafeteria.

En la visita als equipaments la van acompanyar també el Consell de Direcció, membres de la Direcció Assistencial i els responsables de les diferents àrees i serveis que podien comentar amb ella el sistema de funcionament actual, les propostes de futur i també en alguns casos les necessitats que es tenen, referits sovint a la necessitat d'espai.

La Consellera de Salut va comentar que caldrà tenir present quins són els reptes del present i també els del futur per al sistema sanitari públic al Baix Empordà.

Galeria fotogràfica