| Assistencial

2 de maig ' Atenció al malalt crònic - Model de cronicitat del Departament de Salut

Aquesta sessió de formació continuada a càrrec del Dr. Sebastià Santaeugènia i el Sr. Joan Carles Contel del Departament de Salut dona el tret de sortida a 3 espais de replantejament

El proper dijous 2 de maig, de 13 a 14h, a la Sala d'actes de l'Hospital de Palamós (2a planta de l'edifici Fleming) s'oferirà la sessió de formació continuada "Atenció al malalt crònic - Model de cronicitat del Departament de Salut" a càrrec del Dr. Sebastià Santaeugènia, director del programa de prevenció i atenció a la cronicitat de Departament de Salut i el Sr. Joan Carles Contel, membre del mateix programa. La sessió serà oberta a tothom.

La Direcció assistencial de SSIBE, després de gairebé 10 anys des del primer seminari d'atenció proactiva integral en el pacient crònic complex, ha cregut necessari reobrir l'espai per debatre i repensar l'atenció que es dóna a SSIBE a aquests pacients. El model d'atenció que es defineixi, tindrà un gran impacte sobre la seva salut, la seva qualitat de vida i sobre la sostenibilitat del nostre sistema sanitari. Per això s'ha organitzat aquesta jornada, amb l'objectiu de:

  • Conèixer altres models d'atenció a pacients crònics complexes i conèixer el model que es promou des del Departament de Salut.
  • Analitzar si les estructures creades a SSIBE durant aquest temps, amb l'objectiu de millorar la salut d'aquests pacients, han obtingut el resultat esperat i per què.
  • Valorar altres estratègies per millorar l'atenció prestada per SSIBE als pacients crònics complexes.

A banda de la sessió del dia 2 de maig, el programa preveu facilitar 3 espais de replantejament al llarg del mes de maig:

  • 9 de maig de 12 a 14h - Primer espai de replantejament de l'atenció al pacient crònic complex:
  • 16 de maig - Segon espai de replantejament de l'atenció al pacient crònic. El paper de l'atenció primària i com la resta de dispositius impulsen aquest paper.
  • 23 de maig - Tercer espai de replantejament de l'atenció al pacient crònic. Establiment del eixos principals de treball acordats i cronograma.

La sessió del dia 2 de maig es retransmetrà via streaming per als CAPs de les nostres ABS i a Palamós Gent Gran.

Cartell de la sessió