| Institucional

Celebrada la II Jornada sobre el compromís dels professionals en el sector sanitari de Catalunya

Amb la participació d'Alícia González, Directora de l'ABS de Torroella de Montgrí, que va presentar un cas del sector sanitari en la primera taula rodona d'experiències.

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) enguany ha organitzat la II Jornada sobre el compromís dels professionals en el sector sanitari de Catalunya que va tenir lloc el 12 d'abril a la pròpia seu.

La jornada comptava amb la participació de diverses entitats sanitàries i també d'entitats d'altres sectors. Junts van poder mostrar casos d'èxit per a millorar el compromís dels professionals a partir de les dades de l'enquesta OPINA i tendències de futur en la gestió de persones i el compromís professional. SSIBE hi va ser present de la mà d'Alícia González, directora de l'ABS de Torroella de Montgrí, amb l'experiència pròpia titulada "L'aventura del canvi. Un viatge al compromís"

La jornada també donava a conèixer la situació actual del Projecte OPINA, impulsat pel CSC, que té com a objectiu últim reforçar el compromís dels professionals amb els reptes i prioritats estratègiques del sector sanitari català.

Més informació a través d'aquest enllaç