| Prevenció i promoció de la salut

Continuem ferms amb el nostre compromís amb la prevenció i promoció de la salut de les dones

Signem un conveni de col•laboració amb l’Associació de Dones de Palamós.

Ahir a la tarda Serveis de Salut Integrats Baix Empordà va signar un conveni de col·laboració amb l'Associació de Dones de Palamós per tal que les dones disposin de millor informació a fi de prevenir malalties i millorar la seva salut.

L'Associació de Dones de Palamós va ser fundada aquest mes de febrer i té per objectiu  poder donar respostes a les principals inquietuds de la dona actual i oferir un punt de trobada d'aquest col·lectiu al municipi.  Una d'aquestes inquietuds és la promoció i prevenció de la salut de les dones, objectiu compartit també per la Comissió per a la Prevenció i Promoció de la Salut (CPIPS) de SSIBE.

És per això que les dues entitats volen estrènyer les seves relacions i unir esforços per tal d'impulsar, promocionar i desenvolupar activitats formatives i divulgatives relacionades amb la salut de les dones, establint una col·laboració permanent que permeti definir les diferents accions de col·laboració i sinèrgies comunes. En aquest sentit, el passat 29 de març ja es va celebrar la sessió "Osteoporosis: mites i realitats".

El conveni l'han signat per una banda Lluís Puig, president dels òrgans de govern de SSIBE, i  per l'altra Mònica Agustí, presidenta de l'Associació de Dones de Palamós. Per part de SSIBE també hi han estat presents Xavi Pérez, gerent de SSIBE; José Manuel Marqueta, director de la Unitat d'Infància i Dona i Esther Vilert, directora d'atenció primària i presidenta de la Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut (CPIPS). Per part de l'Associació de Dones de Palamós, hi han sigut presents Rosa Esteva, i Teresa Ferrés, també impulsores de l'entitat.

SSIBE, compromès amb la promoció de la salut de les dones
La nostra entitat sempre ha treballat per a garantir i consolidar un sistema estable d'actuació que vetlli per la millora de la promoció i prevenció de la salut amb tota la comunitat, que integri la perspectiva de gènere i fomenti la igualtat d'oportunitats entre les dones i els homes.

Ja el passat mes de gener, també es va signar un conveni de col·laboració amb l'Associació de Dones del Baix Empordà.

Conveni Dones Palamós
Conveni Dones Palamós
Conveni Dones Palamós