| Assistencial

Luís Miguel Malca dona cobertura al servei d'urologia de l'Hospital de Palamós i al de l'Hospital de Figueres

Des de l'aliança pactada a través de la signatura del nostre acord amb la Fundació Salut Empordà a finals de 2018, és l'especialista en urologia que comparteix contractació amb les dues entitats.

El 1987 neix a Trujillo (Perú). Malca és metge cirurgià per la Universidad Peruana Cayetano Heredia de Lima l'any 2011 i el 2018 aconsegueix l'especialitat en urologia per la Fundació Puigvert de Barcelona. Fa prop d'un any que entra en contacte amb la nostra entitat, però no és fins a finals del primer trimestre d'aquest 2019 que es decideix proposar-lo com a candidat per a l'aliança estratègica entre Fundació Hospital de Palamós i Fundació Salut Empordà a través de la qual, recordem, les dues entitats comparteixen una mateixa naturalesa, missió i orientació a la millora de la salut de la població a la qual donen cobertura, optimitzant els recursos de què disposen.

Luís Miguel Malca, que segons explica, té un gran interès per la cirurgia oncològica i de la litiasi, valora com a positiu aquest primer trimestre vivint l'experiència entre les dues entitats.

Desitgem que continuï sentint-se a gust entre nosaltres.