| Assistencial

L’App SSIBE incorpora també el pla de medicació i la gestió d’algunes de les visites especialitzades

Amb aquestes noves funcionalitats es millora l’accessibilitat dels nostres serveis.

Demà dimecres 19 de juny es llançarà una actualització de l'App SSIBE que incorpora dues noves funcionalitats: el pla de medicació de receptes i el canvi de dia i hora de les cites programades en algunes visites d'atenció especialitzada.

S'ampliarà l'àrea personal de l'App per incorporar l'apartat 'Els meus documents' on, a partir de demà, els usuaris podran trobar el seu pla de medicació actiu. És a dir, a un sol clic i al mateix mòbil podrà tenir la seva recepta electrònica, descarregable en pdf  i que podrà imprimir en paper, o dirigir-se a la seva farmàcia i obtenir el seu medicament mostrant el codi de barres identificatiu des del mateix mòbil.  Així doncs, l'usuari evitarà haver de desplaçar-se fins al seu CAP i fer els tràmits des del taulell d'admissions.

L'altra novetat és la millora la gestió del canvi de dia i hora en les visites programades. Fins ara, aquesta gestió es podia realitzar en les visites d'atenció primària però ara s'incorporen algunes especialitats mèdiques. Alhora s'ha simplificat el tràmit, amb la incorporació d'una icona que permet editar la visita directament.

A banda, amb aquesta actualització, també s'ha aprofitat per millorar alguns elements de disseny i estil que ajuden a facilitar la navegació i comprensió de les diferents gestions i tràmits que es poden fer a l'aplicació, com poden ser canvis en la visualització de les persones tutelades o a càrrec i canvis en els avisos per facilitar la llegibilitat.

Més de 2.000 usuaris registrats.
L'App SSIBE es va llançar el passat mes d'abril. Sortia a la llum un dels projectes clau de 2019 per millorar l'accessibilitat als nostres usuaris i proporcionar-los una major autonomia en les seves gestions i tràmits diaris, una de les prioritats del Pla Estratègic 2018-2021 de l'entitat.

En aquests dos mesos i mig de vida de l'App els resultats són molt satisfactoris: han obtingut la seva identitat digital més de 2.000 usuaris que ja han accedit més de 33.000 cops a l'App per visualitzar les seves visites, el temps d'espera o els avisos personalitzats.

L'App és gratuïta i pot descarregar-se i actualitzar-se tant des de l'Apple Store com des del Google Play.

Més informació: App SSIBE

App SSIBE