| Prevenció i promoció de la salut

La UE Llagostera – Costa Brava i el SERME renoven el conveni de col·laboració per a la temporada 2019-2020

És el cinquè any que se signa entre l’equip de futbol i l’Hospital Clínic Costa Brava.

Un any més, la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava ha renovat l'acord de col·laboració amb el Servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2019-2020.

Aquest és el cinquè any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de tot el seguiment de l'activitat esportiva dels futbolistes durant tota la temporada 2019-2020. Així, tal com marca la Lliga de Futbol Professional (LFP), el SERME realitzarà les revisions generals, de biometria, la prova d'esforç i una ecocardiografia a tots els jugadors de l'equip abans d'iniciar la temporada. Un cop començada, es realitzaran les analítiques de control, es posarà a disposició el material mèdic i medicació necessari i es cobrirà l'assistència mèdica en el camp durant els partits que es juguin al camp del Llagostera.

L'acte de signatura s'ha realitat aquest matí a Palamós i hi han assistit Isabel Tarragó, presidenta de La Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava, i Xavier Pérez, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós, en representació del SERME.

Què és el SERME?
El SERME és un servei que es recolza en tots els especialistes de l'Hospital i que vol donar un tractament integral als esportistes. Formen part del servei metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal que aconsellen les dietes més indicades en funció de l'activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d'una competició.

Conveni UE Llagostera - Costa Brava i Hospital de Palamós
Conveni UE Llagostera - Costa Brava i Hospital de Palamós