| Institucional

Mihai Serbu i Raghib Aburamadan, nous metges a l’ABS de La Bisbal d’Empordà

Noves incorporacions d'aquest estiu.

Des d'aquest estiu, l'ABS de la Bisbal d'Empordà compta amb un dos nous metges d'atenció familiar i comunitària a la seva plantilla, en Mihai Serbu i en Raghib Aburamadan.

Mihai Serbu va nèixer fa 36 anys a Bucarest, on va estudiar medicina a la Carol Davilla University of Medicine and Pharmacy de Bucarest. A Romania va realitzar 5 anys de residència en medicina d'urgències. A SSIBE s'hi va incorporar fa 4 anys quan va iniciar la seva residència en medicina d'atenció familiar i comunitària.

Aquest mes de maig ha finalitzat la seva residència i ha decidit continuar la seva trajectòria professional a SSIBE com a metge a l'ABS de La Bisbal d'Empordà.

Raghib Aburamadan és nascut a Palestina, tot i que resideix a Espanya des dels 17 anys. El 2007 es va llicenciar en Medicina i Cirurgia  la Univeristat de Santiago de Compostela. Del 2008 al 2016 va treballar en diferents hospitals de Galicia fins que el 2017 s'incorpora a SSIBE com a metge a atenció continuada del CAP de la Bisbal i Palafrugell, a més de Palafrugell Gent Gran.

El 2018 s'incorpora al CAP de la Bisbal de l'Empordà com a metge d'atenció familiar i comunitària.

Mihai Serbu (esquerra) i Raghib Aburamadan (dreta)