| Institucional

Amb l’App SSIBE pots consultar el pla de medicació, gestionar les visites d'atenció primària i algunes visites d'atenció especialitzada

Al juny es van incorporar noves funcionalitats a l'App millorant l’accessibilitat als nostres serveis

El mes de juny es va llançar una actualització de l'App SSIBE que incorporava dues noves funcionalitats: el pla de medicació i poder gestionar les cites programades en algunes visites d'atenció especialitzada.

Així, en l'àrea personal de l'App es va incorporar l'apartat 'Els meus documents' on els usuaris poden trobar el pla de medicació. A un sol clic i al mateix mòbil poden tenir la seva recepta electrònica, i es pot imprimir en paper o bé mostrar el codi de barres identificatiu des del mateix mòbil. Així doncs, l'usuari no cal que es desplaci al seu CAP per a fer aquest tràmit.

L'altra novetat és la millora la gestió del canvi de dia i hora en les visites programades. Fins ara, aquesta gestió es podia realitzar en les visites d'atenció primària però ara s'incorporen algunes especialitats mèdiques. Alhora s'ha simplificat el tràmit, amb la incorporació d'una icona que permet editar la visita directament.

Més de 3.500 usuaris registrats
L'App SSIBE es va llançar el passat mes d'abril. Sortia a la llum un dels projectes clau de 2019 per millorar l'accessibilitat als nostres usuaris i proporcionar-los una major autonomia en les seves gestions i tràmits diaris, una de les prioritats del Pla Estratègic 2018-2021 de l'entitat.

Des del seu llançament, ara fa gairebé cinc mesos, hi ha uns resultats molt satisfactoris: han obtingut la seva identitat digital més de 3.500 usuaris i s’hi han gestionat més de 1.500 visites.

L'App és gratuïta i pot descarregar-se i actualitzar-se tant des de l'Apple Store com des del Google Play.

Més informació: App SSIBE

App SSIBE