El Corredor Mató Palafrugell i el SERME renoven el conveni de col·laboració per a la temporada 2019-2020

És el 5è any que se signa entre l’equip d’hoquei i l’Hospital Clínic Costa Brava

Un any més, el Club Hoquei Corredor Mató Palafrugell ha renovat l'acord de col·laboració amb el Servei de Rendiment i Medicina Esportiva (SERME) per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2019-2020.

Aquest és el 5è any que se signa el conveni de col·laboració pel qual el SERME es farà càrrec de l'assistència mèdica als partits de competició d'OK Lliga que se disputin al pavelló de Palafrugell. A banda, també realitzarà les revisions mèdiques de pretemporada de tots els jugadors del primer equip, i aquells jugadors de l'equip base que ho desitgin.

Així el SERME haurà de cobrir les demandes mèdiques generades de la pràctica esportiva del primer equip en els partits que es disputin en les instal·lacions del municipi de Palafrugell i que es corresponguin a la categoria d'OK Lliga.

L'acte de signatura s'ha realitzat aquest matí a Palamós i hi han assistit Susanna Selva, presidenta del Club Hoquei Palafrugell i Xavier Pérez, Director Gerent de la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, en representació del SERME.

Aquesta serà la segona temporada que el Club Hoquei Corredor Mató de Palafrugell militarà a la OK Lliga, que és la màxima categoria estatal de l'esport. La passada temporada van aconseguir l'ascens després d'haver descendit el 2017-2018.

Què és el SERME?
El SERME és un servei que es recolza en tots els especialistes de l'Hospital i que vol donar un tractament integral als esportistes. Formen part del servei metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal que aconsellen les dietes més indicades en funció de l'activitat esportiva per mantenir-se o recuperar-se després d'una competició.

Corredor Mató Palafrugell i SERME
Corredor Mató Palafrugell i SERME