| Prevenció i promoció de la salut

Exposició sobre el Programa de Cribratge de càncer de còlon i recte al CAP de Palafrugell

Donant continuïtat a la campanya informativa per a la població, es podrà visitar durant tot el mes de setembre.

L'exposició es fa en col·laboració amb l'AECC -Catalunya contra el Càncer- que ens l'ha cedit per instal·lar als nostres centres. Aquesta ja ha visitat l'Hospital de Palamós en primera ronda i els CAP de Torroella de Montgrí, La Bisbal d'Empordà i Palamós. L'exposició vol conscienciar sobre la importància de participar en el programa de cribratge, i que aquest mes de setembre la podem trobar al CAP Palafrugell fins el dia 30.

La iniciativa té com a objectiu informar a la ciutadania del propi programa i així incrementar la participació de la població citada al programa.

L'exposició informa sobre què és el còlon, com es forma el càncer, en què consisteix el diagnòstic precoç i la seva importància, el tractament dels pòlips per evitar la transformació d'aquests en càncer, com prevenir el càncer i quins són els grups de risc.

Des de la Comissió de prevenció i promoció de la salut de SSIBE, s'ha treballat també amb missatges sobre la importància del Cribatge de Càncer de Colon i Recte que s'han estat publicant en les pantalles dels nostres centres i que aquest mes també es podran veure al CAP de Palafrugell.

Exposició CCCiR al CAP de Palafrugell_01
Exposició CCCiR al CAP de Palafrugell_02