| Prevenció i promoció de la salut

Mou-te pel mar!, nova iniciativa a la Costa Brava que coordina esport i accions de neteja als entorns naturals

A través de la plataforma Twinapp, participen les confraries de pescadors de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb l'associació sense ànim de lucre RunWomanRun amb qui col·laborem des de 2018.

Aquesta setmana es va presentar la plataforma Mou-te pel mar! que, sota els eixos d'esport, salut i consciència mediambiental vol promoure la pràctica esportiva per millorar la salut de les persones i trencar el cicle de la brossa de terra a mar conscienciant els ciutadans.

El projecte compta amb el suport d'Ajuntaments, Confraries de pescadors de la Costa Brava, Generalitat i altres entitats com Sorea. Es coordina a través de l'aplicació Twinapp que connecta persones per organitzar activitats esportives, juntament amb l'associació palamosina sense ànim de lucre RunWomanRun amb qui col·laborem des de 2018.

El projecte es posarà en marxa a Palamós i Sant Feliu de Guíxols el dia 29 de setembre a les 10 h del matí concretament amb una sortida per a fer esport i aprofitar per recollir les deixalles que es troben pel camí (plogging).

Per a participar cal fer inscripció – gratuïta- a través de twinapp.

Enllaços relacionats