| Assistencial

L'Hospital de Palamós guardonat amb 5 premis en la primera edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

Ha obtingut premis per a les categories diagnòstiques de: la dona; ronyó i vies urinàries; aparell respiratori, malalties infeccioses i també el premi al millor hospital en resultats globals

El 26 de setembre va tenir lloc a Madrid el lliurament de premis de la primera edició Premis BSH- Best Spanish Hospitals, acte en el qual l'Hospital de Palamós va ser guardonat amb 5 premis. Els van recollir la Dra. Anna Ribera, Directora Assistencial i el Dr. José Roman, Director d'Avaluació i de la Comissió de Docència.

Concretament els premis rebuts han estat per les categories següents:

  • Categoria diagnòstica de la dona
  • Categoria diagnòstica de ronyó y vies urinàries
  • Categoria diagnòstica d’aparell respiratori
  • Categoria diagnòstica de malalties infeccioses
  • Categoria millor hospital en resultats globals

I per tant es premia la feina feta pels Serveis de Ginecologia - Obstetrícia, Urologia i Pneumologia, així  com a la Comissió d'Infeccioses i serveis central de Diagnòstic per la Imatge i Anatomia Patològica.

L'hospital també ha estat finalista en les categories següents:

  • Categoria diagnòstica de l'aparell digestiu i hepatopancreàtic
  • Categoria diagnòstica del sistema nerviós
  • Categoria de gestió clínica global

Aquests premis rebuts posen en valor el treball de gestió diària que l'hospital desenvolupa per a seguir avançant en eficiència i qualitat assistencial.

Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

Amb l'objectiu d'optimitzar la gestió sanitària per a la millora continua dels hospitals d'aguts espanyols públics i privats, la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l'anàlisi d'indicadors útils per a la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), y la companyia Asho, líder nacional en serveis de codificació d'altes hospitalàries y codificació automàtica de processos ambulatoris, han creat els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards.

S'han establert 6 grups d'hospitals, s'han estudiat 10 categories de processos i s'han avaluat un total de 250 indicadors. Als premis han participat un total de 80 hospitals estatals: 43 públics i 37 privats. Concretament, i d'acord amb els guardons lliurats, Catalunya és la comunitat amb els millors hospitals, ja que hi ha 18 d'ells que han estat guardonats.

Anna Ribera recollint premis BSH
Javier Roman recollint premis BSH