| Institucional

Ens adherim a la campanya internacional Nursing Now

Arrenca una campanya interna i externa de sensibilització i visualització de la figura de l’infermera.

SSIBE s'ha adherit a la campanya Nursing Now, que impulsa la Organització Mundial de la Salut (OMS) i el Consell Internacional d'Infermeres (CII).

Nursing Now és una campanya promoguda a nivell mundial per tal de visibilitzar i millorar la professió d'infermeria i apoderar les infermeres per a liderar els nous reptes de salut del segle XXI. També, vol impulsar l'excel·lència i posar al centre les cures d'infermeria com a instruments per a la millora de la salut de la població i la disminució de les desigualtats.

Té una durada de 3 anys i finalitza el 12 de maig del 2020 quan se celebrarà l'any Internacional de la Infermeria per commemorar el 200è aniversari del naixement de Florence Nightingale, considerada la precursora de la infermeria professional moderna.

Accions des d'octubre 2019 a maig 2020
Des de la nostra entitat s'ha treballat amb una campanya de visualització de la infermera tant a nivell intern com extern gràcies al grup de treball format per una vintena d'infermeres dels tres àmbits d'atenció: primària, sociosanitària i especialitzada.

Durant els propers mesos s'aniran difonent una desena píndoles audiovisuals per explicar les diferents especialitats d'infermeria que existeixen. Alhora, també s'ha fet una crida interna a totes les infermeres per tal que donin a conèixer quina és la seva tasca i desig per a professió en el futur i per difondre-ho a les nostres xarxes socials i circuit de televisió intern. També s'està treballant amb un element de senyalització de les infermeres dins el seu lloc de treball.

La campanya culminarà el 12 de maig del 2020 amb la 4a jornada d'Infermeria del Baix Empordà on es treballaran i debatran quins són els principals reptes de la infermeria dins la nostra institució però també servirà com a element de formació i interrelació entre les nostres infermeres.

Nursing Now - Equip d'Infermeria