| Prevenció i promoció de la salut

Setmana d'actes de l'Associació de Dones de Palamós i Sant Joan

S'organitzen dues xerrades a l'edifici Fleming de Palamós i la "1a cursa de la dona de Palamós"

10.10.2019

L'Associació de Dones de Palamós i Sant Joan organitza durant aquest mes d'octubre diferents activitats relacionades amb la promoció i prevenció de la salut de la dona:

  • Dimecres 16 d'octubre, 19.30h: xerrada sobre cáncer i esport. A càrrec de Raquel Castillo, que explicarà l'ajuda que l'esport va proporcionar-li en la seva lluita contra el càncer.

La xerrada és gratuïta i oberta a tothom. Tindrà lloc a l'edifici Fleming (c. Hospital, 17-19, planta 2, de Palamós)

  • Diumenge 20 d'octubre, 9.00h: 1a cursa de la dona de Palamós; tindrà un recorregut de 6 km, amb sortida i arribada a la Platja Gran de Palamós. La inscripció té un cost de 7 euros i pot fer-se el mateix dia de la cursa (8,30h) o els dies previs al correu donesdepalamos(ELIMINAR)@gmail.com o www.curses.cat/donapalamos2019 Els beneficis que es recaptin seran per a Oncolliga.

L'associació

L'Associació de Dones de Palamós i Sant Joan va ser fundada aquest febrer, amb l'objectiu de poder donar respostes a les principals inquietuds de la dona actual, com són la promoció i la prevenció de la salut, i oferir un punt de trobada al municipi, per a aquest col·lectiu.

El 14 de maig es va signar un conveni de col·laboració amb SSIBE.