| Assistencial, Responsabilitat social corporativa

L’AECC – Catalunya contra el Càncer reactiva el seu grup de suport a Palamós

El grup “Afrontant el Càncer” s’adreça a persones que fan seguiment, a l’Hospital de Palamós, d’alguna malaltia oncològica

L'AECC-Catalunya contra el Càncer organitza per segon any el grup terapèutic "Afrontant el càncer" a l'Hospital de Palamós. L'objectiu que persegueix l'entitat amb aquest servei és el de treballar amb els pacients oncològics un conjunt d'estratègies útils per afavorir l'adaptació del pacient a la malaltia i, a la vegada, propiciar la millora de la seva qualitat de vida, fomentant la seva autonomia i possibilitant el seu creixement personal.

Les sessions són a càrrec de la Sra. Rosanna Garrigós, psicooncòloga de l'associació i responsable de la consulta de psicooncologia de l'Hospital de Palamós. Es faran mitjançant una entrevista prèvia amb el sevei de psicooncologia de l'associació, i són setmanals:

  • Tots els dilluns fins a juny de 2020, d'11,15 a 12,45h, al Mas Guàrdies de Palamós (Carrer Lleida s/n, a prop de l'Hospital de Palamós)

L'AECC-Catalunya contra el Càncer integra pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 47 Delegacions Locals, L'AECC Girona compta amb més de 220 voluntaris, 3.729 socis i 13 professionals.

Durant el 2018, l'AECC Girona va atendre 828 persones afectades per la malaltia.

Més informació: nota de premsa