| Responsabilitat social corporativa

Empresa saludable i diversitat funcional - Donem suport a "Palamós zero barreres" - Participa-hi!

Dissabte dia 16 de novembre al matí, al Carrer Cervantes -entre el C. Jacint Verdaguer i l'Avda. Onze de Setembre.

Aquesta semana, de l'11 al 16 de novembre, es dona un impuls al programa "Palamós Zero Barreres" amb l'organització d'un seguit d'activitats, entre les quals en destaca una Jornada de carrer festiva amb participació de les entitats implicades en el projecte, el dissabte dia 16 de novembre al matí, al Carrer Cervantes -entre el C. Jacint Verdaguer i l'Avda. Onze de Setembre.

De forma específica per a professionals de SSIBE i familiars podrem participar en dues activitats:

-disposarem de 10 cadires de rodes per a provar i fer un petit circuit amb un guia-persona discapacitada, que ens acompanyarà  i posarà  focus en els punts crítics respecte a les barreres que de vegades són invisibles sobre una cadira (cadires facilitades per l'Associació MIFAS).

-disposarem d'unes quantes cadires de rodes adaptades amb rodetes especials per practicar esport, aquesta vegada serà basquet, acompanyats també d'un tutor (cadires facilitades per l'Associació POTS).

L'activitat començarà a les 11.00h del matí i durarà uns 15'/20' minuts (franja horària reservada per al nostre personal), però les activitats s'aniran repetint fins les 12:30'h i per tant també hi ha la possibilitat de reservar l'activitat en una altra hora diferent.

Animeu-vos a participar-hi!

Quina millor manera de comprendre que posant-nos a la pell de l'altre?

Confirmar assistència i franja horària a falmodovar@ssibe.cat

Més informació aquí