| Responsabilitat social corporativa

Empresa Saludable i diversitat funcional - Donem suport a "Palamós Zero Barreres"

Aquest dissabte 16 de novembre SSIBE va donar suport al projecte "Palamós Zero Barreres".

En el marc d'una Jornada de carrer festiva i en col.laboració amb les entitats implicades en el projecte, SSIBE -en el marc del projecte d'Empresa Saludable-, que enguany ha posat el focus en la sensibilització vers la Diversitat Funcional, també hi va ser present.

Per una banda, alguns treballadors i treballadores van realitzar un recorregut pel carrer en cadira de rodes, guiats i escoltant les explicacions d'una persona amb discapacitat (de l'Associació MIFAS), que ens va fer veure els punts crítics respecte a les barreres que, masssa sovint, són imperceptibles caminant a peu.

D'altres companys més agosserats, es van atrevir a fer un tastet de bàsquet en cadira de rodes, tot seguint les indicacions d'un monitor amb discapcitat (de l’Associació POTS). Que n'és de difícil fer la cistella!

Per altra banda, PGG hi va ser present amb una passejada de 10 residents en cadira de rodes, acompanyats per 10 voluntaris de la Creu Roja.

Estem convençuts que la millora de les condicions de vida a la vila ha de ser una responsabilitat compartida i què millor que començar per fer-se'n conscient un mateix!

Gràcies a tots aquells i aquelles que hi vàreu participar!

GALERIA FOTOGRÀFICA