| Responsabilitat social corporativa

Donació de material mèdica a l’ONG Amb les Teves Mans

Lliteres, incubadora, focus de llum i material fungible, entre altres.

La setmana passada, l'ONG Amb les Teves Mans va visitar el nostre magatzem per tal de recollir material mèdic per enviar a Gàmbia.

Es tracta de material que ja no necessitem als nostres centres però que els hospitals de Gàmbia poden aprofitar per millorar les seves instal·lacions i la seva atenció sanitària a la població gambiana. Entre d'altres s'han endut lliteres, incubadores, focus de llum o material fungible.

Amb la donació aconseguim donar una segona vida a aquests materials i disminuir els nostres residus, fomentant les 3 R (Reduir, reciclar i reutilitzar), alhora que alliberem espai als nostres magatzems.

Amb les Teves Mans és una associació empordanesa sense afany de lucre constituïda el 2016 arran d'un viatge a l'illa grega de Lesbos.  En un inici prestaven la seva ajuda a camps de refugiats grecs i a partir del 2018 també s'han centrat en col·laborar amb projectes de cooperació a Gàmbia.

Actualment tenen tres projectes en curs: l'enllumenat del poble de Kekuta-Kunda, l'enviament de contenidors amb material mèdic i la creació d'horts comunals.

Donació material
Donació material