| Responsabilitat social corporativa

Celebrem el Dia Mundial del Voluntariat

Amb un dinar de germanor amb una cinquantena de voluntaris de l’Hospital de Palamós i Palamós Gent Gran.

Dijous passat, 5 de desembre, era el Dia Internacional del Voluntariat. Per tercer any consecutiu, vam aprofitar la jornada per a reunir-nos i celebrar un dinar d'agraïment, cuinat per Emporhotel, amb els voluntaris de Palamós Gent Gran i l'Hospital de Palamós a l'Espai del Peix.

Va ser una bona ocasió de reunir gran part del nostre equip de voluntaris i agrair-los el seu temps, dedicació i solidaritat. Aquest any, a més se celebrava el 10è aniversari del programa de voluntariat a l'Hospital de Palamós. Com a acció especial, els professionals van dedicar una nota d'agraïment personalitzat per a cada voluntari. En els parlaments, es va destacar la tasca de coordinació de Sandra Medina i Laura Garcia que dinamitzen els equips a l'hospital i Palamós Gent Gran, respectivament.

El mateix dijous també es va estrenar el vídeo de presentació del nostre voluntariat social, on es detalla quins són els serveis i tasques que els nostres voluntaris realitzen, com pot ser l'acompanyament a pacients i familiars;  el servei de préstec de llibres i revistes; la dinamització de l'Espai Rialles per a nens hospitalitzats; taller de popets per a bebès prematurs i d'altres manualitats; programa Apadrina un avi a Palamós Gent Gran amb l'escola Vedruna de Palamós i Cáritas; el grup de passeig en col·laboració amb Creu Roja; o la celebració de dies assenyalats, entre d'altres.

Alhora, també vam recordar algunes de les fites de l'any que acaba, com és per exemple, el premi Lluís Martí al valor social per al projecte "Popets per als més menuts" rebut fa una setmana per la Federació Catalana del Voluntariat Social. Després de l'àpat, el psicoterapeuta Àlex Maset va realitzar una sessió de workshop per a tots els voluntaris.

Veure galeria fotogràfica.

Voluntariat
Voluntariat
Voluntariat