| Institucional

Donem la benvinguda al Nadal

Vam celebrar el tradicional acte amb180 assistents.

Uns 180 professionals van apropar-se ahir a l'edifici Fleming per assistir al tradicional acte institucional de benvinguda a les festes nadalenques. La sala d'actes va quedar-se petita i una trentena de persones van poder seguir-ho a través d'una pantalla addicional instal·lada al pati de llums.

Presentat pels diferents membres del consell de direcció, l'acte va començar amb el lliurament dels premis al concurs d'storys a Instagram, que aquest any volia destacar els valors d'empatia, professionalitat i confiança dels nostres companys. D'entre les 90 fotografies guanyadores, es van repartir 3 premis:

  • 3r Premi:  Xavier Idigora
  • 2n Premi: Lídia Gómez Vilaseca  
  • 1r Premi: Laia Massot

També es va fer un reconeixement als professionals que aquest any s'han jubilat. Aquest 2019 han estat un total de 25 professionals dels quals ens van poder acompanyar 18. També es va visualitzar un vídeo on ells eren els protagonistes i estava fet en to d'humor. A tots ells, se'ls va obsequiar amb una escultura realitzada per l'artista Marta Salvador.

També es va fer un resum de l'any que acabem amb un vídeo on es repassaven els fets més rellevants dels darrers 12 mesos, com han estat els 5 premis Best Spanish Hospitals, la nova Unitat Mèdica Ambulatòria, el nou Consultorivm Cafè, l'App de SSIBE, la campanya Nursing Now, les polisomnografies o el 25è aniversari de l'ABS de la Bisbal i la cambra hiperbàrica o els 250 de l'Hospital de Palamós.

Com a novetat aquest any, es va incorporar el Premi Reconeixement 2019 i es va desvetllar la guanyadora. La Teresa Mora, administrativa de l'Hospital de Palamós, va ser l'escollida d'entre els 10 finalistes com la professional que millor representa els valors de professionalitat, empatia i confiança. La resta de finalistes eren Mari Cruz Almendros, Anna Batlle, David Caballero, Quim Estella, Carme Molina, Omar Alberto Reales, Albert Serrat, Nuri Viader i Albert Xifra.

La cloenda va anar a càrrec del president dels òrgans de govern, Lluís Puig i va acabar amb un àpat al pati de llums preparat per Emporhotel.

Galeria fotogràfica