| Organitzatiu, Recursos humans

Sandra Pardas, nova Cap d'admissions a l'ABS de Palamós

Rellevarà en el càrrec a Anna Batlle a partir del 20 de gener de 2020.

A partir del 20 de gener, Sandra Pardas ocuparà el càrrec de Cap d'admissions de l'ABS de Palamós, rellevant en aquesta posició a l'Anna Batlle.

La Sandra porta 29 anys treballant a diferents àrees de la nostra entitat: durant 9 anys va estar a la Unitat d'atenció al ciutadà amb suport a la Cap d'admissions de l'hospital, 2 anys més en tasques de facturació al departament d'economia i finances, cap d'admissions de consultes externes i els darrers 14 anys coma a secretària de la 4a planta d'hospitalització.

Meritxell Pérez, directora de l'ABS de Palamós des d'aquest mes de març, expressa el seu ànim d'afrontar nous reptes i descobrir noves maneres de treballar i agraeix el suport de l'Anna Batlle que durant aquests mesos que han coincidit, l'ha guiat en l'inici del seu viatge.

Anna Batlle fa balanç d'aquest 15 anys al capdavant de l'ABS de Palamós com a responsable directa de tot l'equip administratiu i confessa que han estat intensos i que ha gaudit moltíssim de la seva feina d'on marxa contenta d'haver-hi trobat, a banda de companys de feina, bons amics. La Direcció li agraeix la seva trajectòria en aquest càrrec.

Us desitgem que tingueu molta sort en la nova etapa.

Anna Batlle, Meritxell Pérez i Sandra Pardas