| Institucional

Afectació accés a l'Hospital de Palamós per les rues de Carnaval

Els dies 20, 22 i 23 de febrer

14.02.2020
Els propers dies 20, 22 i 23 de febrer de 2020, i dins la programació del Carnaval 2020 de Palamós se celebren les tradicionals grans rues de Carnaval amb molta participació de carrosses i gran concentració de públic.

En motiu de la celebració, es disposa d'un dispositiu de seguretat planificat i detallat en el Pla d'emergència municipal i també s'activarà un PAU específic per a la gran rua del dissabte. Una de les accions concretes és l'accés a l'hospital que no podrà realitzar-se per l'Avinguda Catalunya, com és habitual, sinó que s'haurà de realitzar a través del vial del port, des de la carretera C-31.

Les tres rues que es realitzaran seran:

  • 20 de febrer: Gran Rua infantil, de 10 a 13h
  • 22 de febrer: Gran Rua de Carnaval, de 10 a 22h
  • 23 de febrer: Gran Rua matinal, de 9 a 14h

A més, el dia 21 de febrer es tancarà l'Avinguda Catalunya  -des de la rotonda del Carrer Enrich Vincke fins a la rotonda del Carrer Provença- de 15 a 21h pel Carnaval del Comerç.

En qualsevol cas, l'entrada i sortida de Palamós dels serveis d'emergència es garantirà per l'Avgda. López Puigcerver, Avgda. Onze de Setemtembre i Avgda. Lluís Companys o Vial del Port i a qualsevol altre lloc dels carrers tancats podran igualment accedir en cas d'accident o emergència.

Més informació sobre el Carnaval de Palamós.