| Assistencial

Informació sobre el coronavirus

Davant de qualsevol dubte, truqueu al 061 abans d’adreçar-vos al vostre centre sanitari

Canal Salut disposa d'aquest web amb tota la informació respecte el Coronavirus amb sobre transmissió, símptomes i tractament. També han inclòs un  apartat de preguntes freqüents que actualitzen periòdicament davant dels dubtes que pugueu tenir.

D'entre les preguntes freqüents, si heu tornat d'una zona afectada, cal saber que:

  • Si el vostre estat general és bo, podeu fer vida normal en família o amb els amics i en l'àmbit educatiu. Tot i així, vigileu el vostre estat de salut durant els 14 dies posteriors al viatge
  • Si presenteu símptomes respiratoris com febre, dificultat per respirar, tos o malestar general, quedeu-vos a casa i comuniqueu per telèfon als serveis sanitaris l'antecedent de l'estada a la zona afectada o truqueu al 061. És important que els informeu sobre el viatge que acabeu de fer i sobre els símptomes que teniu, perquè així podran valorar si us heu de quedar a casa amb aïllament domiciliari o no, i us donaran les indicacions que heu de seguir.

Davant de qualsevol dubte, acudiu a les fonts oficials. Truqueu al 061 CatSalut Respon (24 hores del dia, cada dia) o bé al web que tenen habilitat sobre el Coronavirus.

CoV