Apliquem a partir d’avui noves mesures organitzatives als nostres centres

Arran del primer cas de coronavirus al Baix Empordà

El Departament de Salut va informar ahir que tres dels nous positius per coronavirus confirmats a Catalunya són de les comarques gironines. Es tracta d'un home de 45 anys resident a la Selva, d'un de 42 anys que viu al Baix Empordà, i d'un de 48 del Gironès.

Us recordem que davant de l'allau de notícies, cal anar a les fonts oficials. En aquest cas, el Departament de Salut centralitza tota la informació i cada dia envia una nota de premsa informativa, que podeu consultar en aquest enllaç.

Noves mesures organitzatives als nostres centres

Amb l'objectiu de protegir a les persones usuàries i professionals i prevenir i controlar de la infecció pel SARS-CoV-2, s'han establert noves mesures organitzatives per als propers 14 dies:

 • Tancament de l'accés a les cafeteries de Palamós Gent Gran i de l'Hospital a les persones usuàries. Només es donarà servei a l'equip de professionals.
   
 • Es suspenen les visites, les proves tant a l'hospital com a l'atenció primària i les intervencions quirúrgiques a l'hospital. Només es realitzaran aquelles urgents i preferents.
  En cas que ja tingueu visita, prova o intervenció programada, us contactarem per informar-vos al respecte.
   
 • Es restringeixen les visites i els acompanyants

         – A l'hospital i a atenció primària es permetrà un sol acompanyant
         – A Palamós Gent Gran se suspenen les visites i els acompanyants - a excepció de casos que autoritzi la Direcció del centre-.
   
 • Tancament dels consultoris locals de: Cruïlles, Monells, Palau-Sator, Sant Sadurní de l'Heura, Regencós, Torrent, Vall-llobrega, Gualta, Jafre, La Tallada d'Empordà, Peratallada i Serra de Daró.
  El consultori de Calonge també és tancat i es concentra l’activitat assistencial al consultori de Sant Antoni.  
  La resta de consultoris veuran reduït el seu horari d'atenció i es centralitza l'activitat al CAP.
   
 • Suspensió temporal la funcionalitat de demanar hora al vostre centre d'atenció primària a través de l'App.

Disculpeu les molèsties i agraïm per endavant la vostra comprensió i col·laboració.

CoV