Moltes gràcies per tota la vostra solidaritat

Hem rebut moltes donacions solidàries i mostres d’agraïment de particulars, empreses i entitats per als nostres centres i per a tots els nostres professionals.

Des de l'inici de la pandèmia de COVID19, són moltes les mostres de suport i les iniciatives solidàries que hem rebut als nostres centres i per als nostres professionals.

És per això que us donem el nostre més sincer agraïment a totes aquelles persones, col·lectius, entitats i empreses que han contribuït amb material sanitari, donacions econòmiques, productes alimentaris per al personal que està en primera línia i també a tothom qui s'ha ofert per col·laborar.

A banda de les diferents donacions, també volem agrair a les escoles i clubs esportius de la comarca que ens han fet arribar els seus vídeos i missatges de suport, com l'Escola Vedruna, La Salle de Palamós, l'Escola Sant Jordi de Palafrugell, Futbol Sala Palamós i el Club Esportiu Palamós.

Gràcies a aquesta ajuda i l'esforç diari de tots els professionals que treballem dia a dia intentem donar la millor atenció i amb la millor qualitat possible dins de les circumstàncies excepcionals que ens trobem.

Donat l'alt volum de col·laboracions i ajuda rebuda aquests dies hem volgut avançar aquest reconeixement a la llista que trobareu tot seguit. Aquestes darreres setmanes han estat tan intenses que és probable que ens deixem algú. Us demanem disculpes ja per avançat.

La lluita contra el COVID no s'ha acabat i encara continua. Així que mantenim oberta la línia col·laborativa de donacions, com fins ara.

Moltes, moltes gràcies!