Vídeo de la Fundació Vimar

Els seus treballadors, usuaris i les seves famílies ens donen ànims en aquests moments complicats

La Fundació VIMAR ens han fet arribar un vídeo molt especial i bonic per donar ànims en aquests moments complicats, tant per agrair la feina que fem tots els professionals com per donar ànims a tots els pacients.

Per a nosaltres té una significació molt important atès que els seus protagonistes són els treballadors i treballadores de la fundació i els seus usuaris i les seves famílies.

La lletra i música de la canço és de la treballadora de la fundació Aurora Ortiz i Sara Nicolàs que col·labora amb la llèngua de signes.

Donem les gràcies a la Fundació, treballadors, usuaris i famílies per aquest gest tant bonic i també els agraim la gran tasca que desenvolupen amb totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà.

La Fundació Vimar treballa perquè  totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial (Llar Residències i Residències), atenció diürna (Centres d'atenció especialitzades i Centres Ocupacionals) i programes de suport a l'autonomia i a la pròpia llar i treballen per tant per donar qualitat de vida a aquestes persones.