Dades errònies al Diari de Girona sobre Palafrugell Gent Gran

Aquest matí han publicat una fe d’errades esmenant l’error

Ahir la portada del Diari de Girona apareixia un titular on indicava que al centre Palafrugell Gent Gran ja s'havien registrat 44 defuncions per COVID19. Es tracta d'una dada errònia i que eleva els morts al centre en gairebé una vintena de casos, ja que la dada correcta era de 25.

Vam demanar que es rectifiquessin les dades i aquest matí s'ha publicat una fe d'errades a l'espai de cartes del lector. Donat que ocupa un lloc molt secundari del diari i amb poca visibilitat, des de SSIBE volem fer constar les dades correctes.

En data 30 d'abril, un mes més tard aproximadament, la situació del brot al centre se situa en que hi ha 39 pacients confirmats de COVID19, 1 pacient pendent de confirmar, 27 pacients que han estat exitus i 14 pacients als que s'ha donat d'alta.

Al centre es disposa d'una unitat d'aïllament i els recursos necessaris per a que els pacients amb COVID rebin l'atenció i el tractament més adequat en funció del seu estat clínic i les seves necessitats.

En aquesta unitat hi treballa el personal del centre, amb reforç de metges i infermeres tant de l'ABS de Palafrugell com de l'Hospital de Palamós; la unitat està coordinada per la Cap de serveis sociosanitaris i una supervisora de l'Hospital de Palamós, ambdues personal expert.

Logo Diari de Girona