| Organitzatiu

Lluís Pomerol nou Cap al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Josep Roig, després de 32 anys als capdavant del servei, passa el relleu en aquest càrrec a Lluís Pomerol des del dia 1 de maig.

Des de dia 1 de maig, Lluís Pomerol, fins ara metge adjunt del servei, és el nou Cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Josep Roig ha passat el relleu del càrrec després de 32 anys al seu capdavant.

Destaquem que Roig ha consolidat un bon equip de traumatologia, fent-lo referent a la província a nivell assistencial i amb un alt grau d'activitat donant resposta a les necessitats dels baix empordanesos. A més, durant més de 10 anys, ha estat director de l'aparell locomotor alineant totes les especialitats que treballen sobre aquest aparell amb l'objectiu de donar una atenció més coordinada i més eficient sobre el pacient.

Lluís Pomerol va néixer a Barcelona fa 53 anys. Té l'especialitat en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat format a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Un cop finalitzada la residència, l'any 2002 s'incorpora directament com a metge adjunt al Servei de Traumatologia de l'Hospital de Palamós fins a dia d'avui. Considera que l'experiència adquirida amb nosaltres i el coneixement dels pacients i del context, són un gran valor per poder continuar potenciant el desenvolupament d'aquesta especialitat al Baix Empordà, un nou repte que emprèn amb il·lusió.

Agraïm a Josep Roig la seva implicació i dedicació al llarg de tots aquests anys al capdavant del servei i desitgem molta sort a Lluís Pomerol en aquesta nova etapa al seu capdavant.

Adjuntem organigrama actualitzat.