L'Hospital de Palamós reprèn l’activitat a consultes externes i quiròfans

A partir demà es permet un acompanyant a urgències i als pacients que estan ingressats.

L'Hospital de Palamós s'està preparant pel retorn progressiu de l'activitat de consultes externes i de quiròfan a partir de l'1 de juny.

A partir de la setmana vinent, es realitzaran les visites no urgents que s'havien deixat de fer en els darrers dos mesos. Per això, en les darreres setmanes els diferents serveis han revisat les visites pendents i seguint criteris clínics es tornaran a citar. Aquestes cites podran ser presencials o bé telefòniques.

Si tenies una cita o prova pendent i no us hem avisat, podeu trucar al 972 60  92 22 o bé escriure a citaprevia@ssibe.cat. 

Acompanyants i horaris
A partir de demà, 27 de maig, es permetrà un acompanyant per als pacients ingressats a la 3a i a la 5a planta i per als pacients que acudeixen a urgències.

Cal que l'acompanyant sigui sempre la mateixa persona; eviti entrades i sortides de l'habitació; porti sempre la mascareta quirúrgica i la targeta identificativa d’acompanyant;  i mantingui una bona higiene de mans. A la 4a planta, encara no es permeten acompanyants.

Els horaris d'acompanyants és el següent:

Àrea

Horari

3a planta i 5a planta

De 12 a 14h i de 19 a 21h.

UCIM

De 12 a 14h i de 19 a 21h.

Urgències

De 0 a 24h

Maternitat i pediatria

De 0 a 24h

Seguretat i protecció
El centre s'ha preparat per a complir totes les mesures de seguretat per a tothom. Per això s'han senyalitzat totes les entrades; s'ha establert un circuit d'entrada i sortida; s'ha reduït la capacitat de les sales d'espera i s'ha muntat un punt d'informació que vetlla per ala correcta higiene de mans i l'ús obligatori de mascareta.

Tots els usuaris amb nova visita programada, rebran un recordatori de visita 2 dies abans a través de l'App SSIBE o sms que incorporarà les recomanacions de seguretat següents:

  • Vine puntual a la visita
  • Es recomana venir sense acompanyant. Però si necessites venir acompanyat/da, que només sigui d'una persona
  • Tant en entrar com en sortir del centre t'has de rentar les mans
  • Has d'utilitzar sempre la mascareta quirúrgica
  • Has de respectar la distància de seguretat i les indicacions que trobaràs al centre

Cal tenir en compte que l'accés a l'Hospital és per la planta 2 (Carrer Pompeu Fabra)  i que si es presenten símptomes (febre, tos, malestar general) cal trucar reprogramar la visita. El seguiment i vigilància dels símptomes es pot realitzar a través de l'App Stop COVID10 CAT.

Consultes externes - Hospital de Palamós
Quiròfan - Hospital de Palamós
Informació a l'usuari M'he de visitar