Assistencial

Finalitzen les obres a la 4a planta a l’Hospital de Palamós

Part de l’ala dreta s’ha sectoritzat per disposar d’una nova unitat d’aïllament.

Han finalitzat les obres de sectorització de la 4a planta d'hospitalització de l'Hospital de Palamós i des d'avui ja torna a estar en ple funcionament. Aquesta obra era necessària, per poder tenir pacients amb malalties infeccioses aïllats i poder sectoritzar adequadament l'equip de professionals que hi treballi

Aquesta nova unitat d'aïllament es troba a l'ala dreta de la planta. S'ha fet el tancament de la zona i s'hi ha instal·lat un control nou independent. L’horari per als acompanyants és de 12.30 a 15h i de 19 a 22h.

Fora de la unitat d'aïllament s'ha creat el nou despatx de supervisió de la 4a plana. A la vegada s'ha traslladat el despatx d'especialitat mèdiques i d'urologia a la 5a planta.

Aquesta intervenció forma part de les obres d'adaptació que s'han de realitzar per tal d'atendre millor els pacients COVID19:

  • Hospital de Palamós: Nova unitat de d'aïllament a la 4a planta d'hospitalització i reforma de la Unitat de Cures Intermèdies (UCIM)
  • Palamós Gent Gran:  Nova unitat d'aïllament

Per fer front a la despesa que s'ha calculat que tindran aquestes obres d'adaptació, al voltant de 600.000€, es va iniciar fa 15 dies una campanya de mecenatge per ajudar a cobrir una part de la despesa.

Us recordem que podeu fer el vostre donatiu en línia, a través d'aquest enllaç o bé realitzar-lo a través del número de compte és: ES06 2100 9046 9302 0004 4164.

Nova unitat d'aïllament a Hospital de Palamós
Personal sanitari 4a planta Hospital de Palamós