Els residents de Palamós Gent Gran ja poden rebre visites dels seus familiars

El centre s’ha preparat per garantir totes les mesures de seguretat necessàries.

Amb l'entrada a la nova realitat, Palamós Gent Gran retorna progressivament a la normalitat en l'àmbit residencial i sociosanitari.

Per a facilitar aquest retorn, és necessari que el centre sigui catalogat com a centre de baix risc per Salut Pública, validació que va assolir la primera setmana de juny. És per això que a Palamós Gent Gran ja es permeten les visites  la represa dels serveis diürns en centre de dia i Hospital de Dia i està previst reiniciar també els nous ingressos residencials

Per garantir la seguretat, el centre s'ha preparat establint nous circuits, delimitant àrees i senyalitzant quines són les mesures i recomanacions a tenir en compte com són l'ús obligatori de mascareta, higiene de mans i distància de seguretat.

Visita a residents
Des de la primera setmana de juny, s'han obert les portes del centre per reprendre les visites de familiars. Si fa bon temps, les visites es poden realitzar al jardí i ara amb l'entrada a fase 3, poden ser de fins a 3 persones en aquestes zones exteriors.

La visita sempre es fa amb cita prèvia que cal concertar trucant al centre al 972 60 92 92. Com fins ara, es mantenen mètodes alternatius per a la comunicació entre residents i familiars com trucades, videoconferències i informació constant.

Nous ingressos en residència
També es preveu que properament ja es permetin els nous ingressos en residència. Per a fer-ho cal complir amb alguns criteris, com és una PCR negativa del futur resident en les darreres 24-48 hores i un cop ingressat, mantenir un aïllament preventiu de 14 dies dins el mateix centre.

Cal destacar que els ingressos per atenció sociosanitària a Palamós Gent Gran no s'han deixat de fer en cap moment.

Serveis diürns
En les properes setmanes també s'aniran reprenent els serveis diürns, és a dir, el centre de dia en la part residencial i l'hospital de dia en l'atenció sociosanitària. Serà una obertura progressiva i a un 50% de la capacitat, adaptant franges horàries i dies de la setmana per a cada cas.

Els serveis complementaris de podologia o perruqueria també s'aniran reprenent a partir d'aquesta setmana.

Visites jardí Palamós Gent Gran
Visites jardí Palamós Gent Gran
Visites jardí Palamós Gent Gran