Hissem la bandera Q de Qualitat Turística a la platja Gran de l'Estartit

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit reconeixen la tasca dels sanitaris durant la crisi de la COVID19.

Aquest matí, l'equip de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí ha estat l'encarregat d'hissar la bandera que acredita la platja Gran de l'Estartit amb el prestigiós distintiu estatal Q de Qualitat Turística.

Amb aquesta acció simbòlica, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han volgut agrair als sanitaris la tasca que han portat i estan portant a terme durant  la COVID19.

 Les encarregades d'hissar la bandera han estat la directora de l'ABS de Torroella i metgessa de família, Alícia González; la cap d'admissions, Arantxa Cabrefiga, i l'adjunta d'infermeria, Marta Tauler. D'aquesta manera tots els col·lectius (medicina, infermeria i admissions) de l'àrea bàsica han estat representats a l'acte.

 Per part municipal, a l'acte hi han assistit l'alcalde, Jordi Colomí; el primer tinent d'alcalde i regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet; la regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras; el regidor de Seguretat, Josep Martinoy i el president de l'EMD Francesc Ferrer. Han estat acompanyats per una àmplia representació del personal dels serveis de platges: vigilants, informadors, agents cívics i neteja.

Hissem la bandera Q de Qualitat Turística a la platja Gran de l'Estartit