| Institucional

Els serveis essencials, premiats amb la Medalla del Montgrí

En un acte celebrat ahir al vespre a l’Espai Ter.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha concedit la medalla del Montgrí d'aquest any, de manera única, conjunta i representativa, a tots els col·lectius i al personal dels serveis essencials que van continuar desenvolupant la seva tasca durant el tres mesos de confinament.

Els col·lectius distingits enguany han estat el personal sanitari; personal de residències i de cura de la gent gran; personal d'oficis de manteniment d'instal·lacions, infraestructures i neteja de l'espai públic, Policia Local, Serveis Socials,  personal del sector de productes alimentaris, farmàcies i de primera necessitat, treballadors del transport (mercaderies i persones) i ONG's i voluntariat.

L'acte de lliurament va celebrar-se ahir al vespre a l'Espai Ter. Per part de l'ABS de Torroella de Montgrí, Alicia Gonzàlez va  recollir el guardó en representació de tots els treballadors i treballadores de l'ABS. També hi van assistir Arantxa Cabrefiga, Laura López i Margarita Barnils.

35 anys de la Medalla del Montgrí
Des del 1985, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí atorga uns premis anuals consistents en la Medalla del Montgrí per premiar un màxim de tres persones, entitats o empreses que s'hagin destacat, en qualsevol aspecte, en bé del municipi.

Veure historial de guardonats

Medalla del Montgrí 2020
Medalla del Montgrí 2020 al personal sanitari
Medalla del Montgrí 2020 als serveis essencials