| Responsabilitat social corporativa

Ken Spratley recolza la recaptació de fons econòmics per a SSIBE

Anirà en bicicleta des del Cap Fisterra -a la província de la Corunya- fins a Palamós

Ken Spratley, de 71 anys i resident a Calonge, fa un desafiament extraordinari en un any extraordinari.

Ken fa mesos va ser atès a l'Hospital de Palamós, concretament al Servei d'Oftalmologia, i està molt agraït de l'atenció prestada per la Dra. Paulina López i la resta de l'equip.

Recolzarà la recaptació de fons econòmics per a la nostra entitat amb un repte personal: anar amb bicicleta des del Cap Fisterra -a la província de la Corunya- fins a Palamós, fent 1.300 km.

Està previst que comenci el dia 12 de setembre sortint de Santiago de Compostela i passarà per Lugo, León, Burgos, Logronyo, Saragossa, Lleida, Manresa, Girona i finalitzarà a Palamós. Té previst fer-ho en un parell de setmanes.

La recaptació que aconsegueixi amb aquest repte la destinarà a SSIBE, i concretament serà en benefici d'oferir més serveis a oftalmologia i evitar desplaçaments d'usuaris a Girona; i donar suport a l'assistència mèdica relacionada amb la COVID-19.

Ken Spratley

Ken no és aliè a la combinació de desafiaments físics i la recaptació de fons econòmics i ha completat la marató d'Eastbourne 23 anys, i la Marató de Londres 5 anys. A més va ser un dels 250.000 candidats elegits per a ser voluntari de Games Maker durant els Jocs Olímpics y Paralímpics a Londres i ha rebut premis com Queen's Diamond Jubilee Award for Volunteering i Outstanding Contribution to Tourism Award.

Com puc col·laborar?

A través del compte bancari del Banc de Sabadell:

Nom del compte: KEN'S CHARITY CYCLE CHALLENGE
IBAN: ES40 0081 0439 2800 0134 5641
BIC: BSABESBB

Més informació al web i al facebook

Enllaços relacionats

Imatge Ken Spratley