| Institucional

Visita del Vicepresident i de la Consellera de Salut a l'Hospital de Palamós

Pere Aragonés i Alba Vergés van visitar l'Hospital de Palamós i després Vergés també va visitar el CAP Palafrugell

El dia 18 d'octubre l'Honorable Pere Aragonés, Vicepresident i conseller d'Economia i Finances i Alba Vergés, Consellera de Salut van visitar l'Hospital de Palamós i després Vergés també va visitar el CAP Palafrugell.

La visita va començar a les 11 hores i van visitar les obres de millora fetes a la 4a. planta d'hospitalització, urgències i la nova Unitat de Cures Intermèdies (UCIM). Els responsables de les diferents àrees els van explicar els canvis i funcionament d'aquestes àrees arran de la COVID-19.

A la visita a les diferents instal·lacions els van acompanyar Lluís Puig, President dels òrgans de govern de SSIBE; Miquel Carreras, Gerent de la Regió Sanitària Girona; Xavi Pérez, Gerent de SSIBE i Anna Ribera, Directora Assistencial de SSIBE.

En el decurs de la visita es va insistir molt en la importància de l'acompliment per part de tothom de la restricció d'activitats socials, que es facin només les activitats necessàries (anar al treball i anar a l'escola) per evitar al màxim la propagació del virus.

També que és important l'atenció sanitària de persones amb COVID-19 i la seva contenció, però que el sistema de salut ha de tenir capacitat per seguir atenent la resta de patologies de la població.

En la roda de premsa, la consellera de salut va informar sobre noves tècniques diagnòstiques que permeten fer més proves i més ràpides i que s'aplicaran a residències i a escoles.

A les 12 hores van atendre als mitjans de comunicació i a les 12:30 hores el Vicepresident va marxar.

A les 13 hores la Consellera de Salut va arribar al CAP Dr. Josep Alsina i Bofill de Palafrugell.

A la visita la van acompanyar Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell; Roser Masseguer, regidora delegada de Benestar Social, Civisme i Mediació, Habitatge i Pla de Barris; Miquel Carreras, Gerent de la Regió Sanitària Girona; Xavi Pérez, Gerent de SSIBE i Anna Ribera, Directora Assistencial de SSIBE.

També la van acompanyar Esther Vilert, directora d'atenció primària de SSIBE i Nacho Pascual, Director de l'ABS Palafrugell que li van poder explicar el funcionament de l'atenció primària arran de la COVID-19 i quines són les necessitats més immediates.

Accediu a la Galeria fotogràfica