| Recursos humans

Natàlia Claver, nova cap de laboratori de SSIBE

Relleva en el càrrec a Amaia Oteiza, que ho havia estat els darrers 4 anys.

Des d'aquest novembre, Natàlia Claver és la nova Cap de Laboratori de SSIBE, encarregat de totes les anàlisis clíniques que es realitzen tant a l'Hospital de Palamós, les 4 ABS i Palamós Gent Gran.

És nascuda a Barcelona, però resident des de fa molts anys a Vilassar de Mar. Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i especialista en anàlisis clíniques després de la seva residència al Parc Taulí de Sabadell.

Va entrar a treballar a la nostra entitat el març del 2019 com a facultativa de laboratori i prèviament havia desenvolupat la mateixa tasca als laboratoris dels hospitals d'Olot i Figueres durant dos anys.

La Natàlia Claver pren el relleu durant un any a Amaia Oteiza, que és la Cap de Laboratori des del 2016 i que estarà desvinculada un període de la nostra empresa... Oteiza és doctora en farmàcia i especialista en microbiologia i parasitologia clíniques. Va entrar a formar part de SSIBE com a adjunta de microbiologia el 2009, fins el 2016 quan va passar a exercir com a cap de Laboratori.

Natàlia Claver i Amaia Oteiza, caps de laboratori de SSIBE