| Organitzatiu, Recursos humans

Paulí Viella, nou cap de servei de cirurgia de l’Hospital de Palamós i José Manuel Marqueta nou director d’especialitats quirúrgiques

Relleven el càrrec a Jaume Gelonch

Paulí Viella és, des d'aquest novembre, el nou cap de servei de cirurgia de l'Hospital de Palamós. Alhora, José Manuel Marqueta assumirà la direcció d'especialitats quirúrgiques.

Paulí Viella és nascut a Palafrugell fa 54 anys i és metge especialista en Cirurgia General i Digestiva per l'Hospital Clínic de Barcelona. Va entrar a treballar a SSIBE el 1997 i des de 2002 és adjunt al servei de cirurgia. Ha treballat també a l'Hospital de Figueres i a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona.

Jaume Gelonch ha estat cap de servei de cirurgia des de 2007 i continuarà vinculat al servei com a metge adjunt. Alhora, deixa també el càrrec de director d'especialitats quirúrgiques, que ocupava des de 2004. A partir d'ara, l'assumirà José Manuel Marqueta que, des de l'any 2009, és Director de la Unitat d'Infància i Dona i des de 2014 és també coordinador del bloc quirúrgic.

Moltes gràcies, Jaume, per tota la feina feta i per la teva dedicació, vocació i compromís amb l'entitat. Aprofitem també per desitjar molta sort en la nova etapa a en Paulí i en José Manuel.

Paulí Viella i Jaume Gelonch