| Organitzatiu

Obres hospital: Nova sala PCR al laboratori i Accés planta 0

Del 30 de novembre de 2020 al 29 de gener de 2021 a la planta 3 de l'edifici Fleming i del 9 de desembre de 2020 al 15 de gener de 2021 a l'accés a l'Hospital de la planta 0.

Del 30 de novembre de 2020 al 29 de gener de 2021, es realitzaran els següents canvis al laboratori (planta 3 de l'edifici Fleming):

  • Adaptació del despatx d'hematologia per a donar cabuda a dos nous llocs de treball
  • Eliminació de la mampara actual del despatx de microbiologia i bioquímica per a crear            una nova sala destinada a fer proves PCR.
  • Redistribució de la zona d'accés per a la formació d'un nou despatx.
  • En conseqüència, les zones implicades de l'Edifici Fleming es veuran afectades per la circulació del personal d'obra i pels sorolls propis de la construcció.

En conseqüència, les zones implicades de l'Edifici Fleming es veuran afectades per la circulació del personal d'obra i pels sorolls propis de la construcció.


Del 9 de desembre de 2020 al 15 de gener de 2021, es reformarà el paviment exterior d'accés a la planta 0 de l'hospital.

La intervenció en aquesta zona, que estava prevista per més endavant, s'ha activat ara aprofitant que la situació covid ens obliga a mantenir-la tancada. Es preveu doncs que hi hagi circulació de maquinària en moments puntuals per fer treballs o descàrrega de materials i que resti tancada, com a mínim, durant l'execució de les obres.

Disculpeu les molèsties.

Accediu a les fitxes d'obres a través del banner