Francisco Rodrigo, nou Director de Docència, Recerca i Formació

La nova Direcció comptarà també amb Erick Mayer com a nou coordinador i amb Daniel Pérez com a nou Cap d’Estudis de la Unitat Docent Hospitalària

Aquest mes de desembre s'ha constituït una nova Direcció de Docència, Recerca i Formació, encapçalada per Francisco Rodrigo.

La nova Direcció comptarà també amb Erick Mayer com a nou coordinador i amb Daniel Pérez com a nou Cap d'Estudis de la Unitat Docent Hospitalària.

Francisco Rodrigo és nascut a Sant Feliu de Guíxols, graduat en infermeria, es va incorporar a SSIBE l'any 1994 com a infermer i és coordinador de formació des de l'any 2005.

Erick Mayer és nascut a Arequipa (Perú) i graduat en medicina per la Universitat Peruana Cayetana Heredia. És també especialista en pediatria a la State University de New York i en infectologia pediàtrica a l'Albert Einstein College of Medicine de New York.

S'incorpora a SSIBE el mes de febrer d'enguany on ha treballat com a pediatre a les diferents Àrees Bàsiques de Salut i a l'Hospital de Palamós. Relleva en el càrrec a Jordi Coderch, que es jubila properament.

Daniel Pérez és nascut a Barcelona i llicenciat en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va fer l'especialitat d'Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital Trueta de Girona. Es va incorporar a SSIBE l'any 1996 com a especialista en Obstetrícia i Ginecologia i és tutor de la Unitat Docent Multiprofessional d'Obstetrícia i Ginecologia des de 2009. Relleva en el càrrec a Josep Roman, que es jubila properament.

Moltes gràcies, Jordi i Josep per la vostra dedicació, entrega i compromís amb l'entitat des dels diferents càrrecs de responsabilitat que heu assumit tots aquests anys.

Aprofitem també per desitjar molts encerts a en Francisco, a l'Erick i a en Dani en la nova etapa que tots ells enceten.