| Institucional

Un Nadal diferent

Celebrem l'acte de Nadal per blocs i malauradament sense assistència de públic

Tot i la impossibilitat de formalitzar un acte nadalenc com els anys anteriors, des de SSIBE no s'ha volgut perdre l'oportunitat de celebrar un acte de Nadal, més intern, per blocs i a porta tancada.

Celebrat aquest matí, a la sala d'actes de l'Edifici Fleming, s'ha reconegut la feina dels jubilats i jubilades d'aquest any i s'han lliurat els premis del concurs d'Stories a Instagram i el Premi Reconeixement 2020 a un dels nostres professionals.

Com que es feia sense presència de públic, l'acte s'ha retransmès per blocs a través de l'Instagram Live.

Homenatge als i les professionals jubilades          
Com en els darrers anys, una part important de l'acte ha estat el reconeixement als i les professionals que aquest 2020 s'han jubilat. En total han estat 12 persones a qui se'ls ha fet lliurament d'un guardó com a record de la seva trajectòria a la nostra entitat.

Aquest any, s'han jubilat Conxa Avinyó, Anna Bohigas, Carmen Cano, Jordi Coderch, Salvador Garcia, Emilia Giralte, Pepa Márquez, Emili Mas, Catalina Mestre, José Requena, Josep Roig i Josep Roman.

Durant l'acte també hem visualitzat un vídeo en clau d'humor que els vam gravar en càmera oculta.

Veure Instagram Live jubilats

2n Concurs d'Stories d'Instagram   
El segon bloc de l'acte ha estat l'acte de lliurament del 2n Concurs d'Stories d'Instagram. Durant les 3 setmanes que ha durat el concurs, s'han rebut 75 fotografies que han copsat algun dels tres valors de l'entitat: la confiança, l'empatia o la professionalitat.

Les 6 fotos finalistes han estat realitzades per Cristina Avilés, Adrian Ruz, Tania Ros, Txe Galera i Àngels Larrabeiti.

Les 3 instagrammers guanyadores han estat:

  • 1r Premi i Nadala de SSIBE 2020 : Txe Galera, amb el valor empatia
  • 2n Premi: Cristina Avilés, amb el valor confiança
  • 3r Premi: Àngels Larrabeiti, amb el valor professionalitat

Veure Instagram Live Concurs Stories

Premi Reconeixement 2020

Tot i que aquest any ha estat marcat per la lluita conjunta i el treball en equip per fer front a la pandèmia COVID19, s'ha volgut mantenir l'esperit iniciat l'any passat amb el Premi Reconeixement 2020 a un/a professional.

Per segon any consecutiu s'han presentat els 10 finalistes que han sorgit de la votació popular de tots els treballadors i treballadores de SSIBE. Els finalistes han estat Bea Álvarez, Quim Estella, Jaume Gelonch, Javi Lorente, Mercè Planagumà, Omar Alberto Reales, Nicolás Vega, Nuri Viader, Eva Vicedo i Albert Xifra.

Finalment, el vot de qualitat i decisió final de la guardonada ha estat pres pel Consell de Direcció. Aquest any, el premi ha recaigut en la Nuri Viader, infermera de l'Hospital de Palamós, i fins aquest 2020, supervisora de la 3a planta.

Veure Instagram Live Premi Reconeixement

Menú especial de nadal
Com que aquest any no s'ha realitzat cap aperitiu al pati de llums, l'equip d'Emporhotel ha preparat un menú especial de Nadal per a tots i totes les treballadores.

Felicitació de Nadal del President i del Director-Gerent
Cada any, s'aprofitava l'acte per part del president dels òrgans de Govern, Lluís Puig, i del director - gerent de SSIBE, Xavi Pérez, per felicitar les festes. Donada la naturalesa de l'acte, s'ha elaborat aquesta felicitació en format digital.