| Responsabilitat social corporativa

El programa de TV Costa Brava i SSIBE "La COVID19 al Baix Empordà" recapta 1.003 € per a la Marató de TV3

Es va emetre els dies 16, 18 i 19 i 22 de desembre.

L'emissió del programa de televisió "La COVID19 al Baix Empordà" ha suposat un ingrés de 1.003 € a la Marató de TV3.

Aquest any, La Marató es dedicava a la sensibilització, la divulgació i la recaptació de recursos per a la recerca biomèdica sobre la COVID19. És per això que des de SSIBE s'ha apostat per un programa de televisió per tal de mostrar els protagonistes de la pandèmia al Baix Empordà.

En un programa de 55 minuts, s'ha comptat amb la participació de pacients i professionals, que han aportat la seva particular visió de la pandèmia, des de la doble vessant tant sanitària com de pacient.

El programa s'ha pogut veure quatre cops en la darrera setmana: el 16, 18 i 19 i 22 de desembre i la suma de la audiència de tots els programes ha estat 7.072 persones, i els televidents han pogut realitzar les seves aportacions a través del Bizum, per transferència bancària o bé a través del formulari habilitat a www.ssibe.cat/collabora.

El programa es pot veure també a l’enllaç que incorporem del canal Youtube.

7 anys consecutius col·laborant amb La Marató de TV3
La vinculació solidària de la Fundació Hospital de Palamós - Serveis de Salut Integrats Baix Empordà continua de manera interrompuda des del 2013. En aquests darrers 7 anys, s'han aconseguit 15.510 €.

Imatge dels pacients Marato 2020 Baix Empordà