| Assistencial

Visites de familiars en l'àmbit de residència a Palamós Gent Gran

Es podran tornar a fer a partir del 24 de desembre i cal que tinguin cita prèvia

A partir del 24 de desembre es tornen a permetre les visites dels familiars en l'àmbit de la residència a Palamós Gent Gran atès que actualment el brot de coronavirus que es va produir al centre està controlat.

Es fan amb cita prèvia i es truca a les famílies per a informar-les i programar aquestes visites si és el cas. Així, si la família ho desitja, poden fer una visita una persona un cop a la setmana, i tenen una durada d'entre 30 i 45 minuts. Igualment, si les famílies que volen venir més d'un cop a la setmana també se'n fa la gestió.

Tot i reobrir la possibilitat de fer visites presencials als residents, es mantenen les videoconferències, com a sistema alternatiu de comunicació amb els familiars.

Mesures de seguretat

Les visites es fan mantenint sempre totes les mesures de seguretat (mascareta, rentat de mans, distància de seguretat, seguir les indicacions del centre i no transitar-hi), en aquest sentit s'ha establert un circuit d'accés al centre, la rebuda de les visites, la revisió de les mesures de seguretat i un professional acompanya a la família a les sales preparades per a les visites.

Si us cal podeu contactar amb el centre.

imatge visita al jardí a l'estiu 2020