| Responsabilitat social corporativa

Es crea la comissió de cooperació i solidaritat de SSIBE

Volem tirar endavant projectes solidaris i de cooperació a través del mecenatge i les donacions.

Una de les línies estratègiques del nou Pla Estratègic 2018-2021 és l'impuls i la projecció institucional de SSIBE amb una aposta decidida per la Responsabilitat Social Corporativa.  És per això que s'ha creat la Comissió de Cooperació i Solidaritat de SSIBE.

Volem participar de manera activa en projectes i iniciatives solidàries i de cooperació per augmentar el benestar de la nostra població i alhora donar una millor qualitat assistencial en els nostres serveis.

Aquesta comissió és qui centralitza totes les accions relacionades amb la solidaritat, el voluntariat i cooperació de SSIBE i les donacions. A l'apartat web de solidaritat podeu veure els projectes que es volen tirar endavant. A banda, també hi ha un llistat amb les donacions rebudes i en què s'han invertit els diners durant aquest 2020.

La comissió està formada per Xavi Garcia, director de Qualitat i Responsabilitat social corporativa; Sandra Medina, coordinadora de projectes solidaris; Alícia Gallego, tècnica d'economia i finances; Xavi Palomeras, tècnic de comunicació; i Cristina Fernàndez, secretaria de la Direcció Assistencial. Per a qualsevol dubte, podeu contactar a través de l'adreça de correu electrònic solidaritat(ELIMINAR)@ssibe.cat

Comissió de solidaritat i cooperació de SSIBE