Donació de 1550€ per part de les entitats esportives de Palamós

Aquest matí hem rebut un xec de la mà d’Esther Yesares, del Club Natació Palamós

Aquest matí el director - gerent de SSIBE, Xavi Pérez, ha rebut de la mà de diferents entitats esportives de Palamós, una donació de 1.550€. Han vingut en representació Ester Yesares, del Club Natació Palamós; i Josep Soley del Club de Golf Pitch and Putt de Palamós.

El calendari solidari 17230 ha permès recaptar 3.100 euros que s'han repartit a parts iguals entre Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'Espai de Distribució d'Aliments 'Albert Castejón', de Palamós. El projecte ha estat una iniciativa liderada pel Club Natació i pel Club Alpí Palamós, i que ha comptat amb la col·laboració d'una desena d'entitats més.

El calendari mostra, a través de cada mes de l'any, il·lustracions de la pràctica esportiva que realitzen les diferents entitats esportives col·laboradores. A més, el calendari s'ha elaborat amb un tipus de paper que disposa de certificat responsable amb la tala d'arbres.

Les entitats participants han estat: Club Natació Palamós, Raw Surf Club, Club Alpí Palamós, Club de Rem de Palamós, Associació Atlètica de Palamós, Associació KM Costa Brava Palamós, Patinatge Club Palamós, Golf Pitch Putt Palamós, Assocació POTS - activitats per a la inclusió, Costa Brava 3d, Club Esportiu Palamós i Bicis Esteve.

Venda de calendaris a l'Hospital de Palamós
Tot i que estiguem ja acabant el primer trimestre de l'any, qui encara no tingui el seu calendari 17230 i en vulgui comprar un, pot passar pel punt d'informació de la planta 0 de l'Hospital de Palamós a comprar-ne un.

Donació econòmica per part de les entitats esportives de Palamós