El COMG premia el col·lectiu de metges i metgesses d’atenció primària

Als Premis Bonastruc Ça Porta Especial COVID19

Dijous al vespre, el Col·legi de Metges de Girona va fer l'acte de lliurament dels 5è Premi Bonastruc Ça Porta especial COVID19, que aquest any va otorgar-se al col·lectiu de metges i metgesses de l'atenció primària de la província.

Segons el Col·legi, s'han fet prop de 600.000 visites als centres de salut de la província, gairebé 80.000 visites domiciliàries i més d'1 milió de visites telefòniques o telemàtiques. També s'han fet més de 55.000 visites en centres geriàtrics i seguiments a pacients aïllats.

Per part del SSIBE i en representació de tot el col·lectiu de l'entitat, hi va assistir el Dr. José Andrés Collantes, metge de l'ABS de Palafrugell.

Premis Bonastruc Ça Porta
Des del 2016, el Col·legi Oficial de Metges de Girona entrega els Premis Bonastruc ça Porta a la trajectòria professional mèdica a aquells metges o equips de metges gironins que han excel·lit en el camp de la medicina. ​

Els premis, ​que ​porten el nom del considerat primer gran metge de Girona, ​reconeixen tant equips assistencials, per subratllar la importància del treball en equip, ​com professionals mèdics individuals de llarga trajectòria, amb la finalitat de retre'ls un homenatge per haver dedicat tot una vida​​ a la medicina.

Premi Bonastruc Ça Porta Especial COVID19
Dr. Collantes amb el Premi Bonastruc Ça Porta