| Institucional

L’atenció primària rep la medalla d’Honor de la Vila de Palafrugell

L’ajuntament va reconèixer tota la gent que ha lluitat contra la COVID19

El Teatre Municipal de Palafrugell va acollir dissabte a la tarda, l'acte de lliurament de la Medalla d'Honor de la Vila, a tota la gent que al llarg del darrer any ha estat en primera línia en la lluita contra la Covid-19.

Degut a les restriccions per la pandèmia, es va organitzar un acte privat amb aforament limitat, al qual només van assistir els representants de les entitats homenatjades i les autoritats del municipi.

Aquest 2021 han rebut la màxima distinció protocol·lària del municipi: el personal del Centre d'Atenció Primària, Protecció Civil, Càritas, Creu Roja, el personal de l'Asil, tot el personal del Patronat Palafrugell Gent Gran, tots els voluntaris/es que hi han participat d'alguna manera desinteressada, l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament i la Policia Local.

Per part de SSIBE, va recollir el diploma el director de l'ABS de Palafrugell, Nacho Pascual, que va fer extensiu el reconeixement a l'equip de professionals que treballen a l'Àrea Bàsica i que han treballat amb professionalitat, disponibilitat i valor.

Veure l'acte de lliurament (Intervenció Dr. Pascual, min.15)
 

Equip ABS Palafrugell
Nacho Pascual