| Institucional, Responsabilitat social corporativa

Donació de 6.350€ per part del ciclista Ken Spratley

Aquest matí hem rebut un xec que es destinarà a la compra d’un ecògraf per al servei d’oftalmologia

Aquest matí el director - gerent de SSIBE, Xavi Pérez, ha rebut de la mà de Ken Spratley una donació de 6.350€ recaptada a través de la plataforma GoFund.me i el seu projecte Ken's Charity Cycle Challenge.

El ciutadà anglès i resident a Sant Antoni de Calonge va iniciar el passat setembre un viatge en bicicleta de Finisterre fins a Palamós. En total, gairebé 1.400 quilòmetres en 20 dies per tal de recaptar fons per al servei d'oftalmologia de l'Hospital de Palamós.

Els diners recaptats es destinaran a l'adquisició d'un ecògraf per al servei d'oftalmologia. L'equip ajudarà al servei per a una millor detecció i diagnòstic de les hemorràgies internes a la retina. D'aquesta manera s'evitaran desplaçaments innecessaris a Girona per a un diagnòstic i l'angoixa i demora que això comporta.

Per la seva banda, Ken Spratley ha volgut agrair el suport rebut per tota la comunitat anglesa del Baix Empordà i en especial al matrimoni de John i Eileen Swift, que van encarregar-se de tota la informació relacionada amb la iniciativa.

A l'acte també hi ha assistit l'esposa Eilleen Swift, el Sr. Arturo Prades, representant del Sr. Spratley, i la Dra. Paulina López, en representació del servei d'oftalmologia de l'Hospital de Palamós.

D'esquerra a dreta: Paulina López, Ken i Ethel Spratley i Xavier Pérez